2023 YKS Derecelerimiz Gurur Duyuyoruz!

Ortadoğulular Eğitim Kurumları olarak 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS), Türkiye genelinde hem bireysel hem de kitlesel başarılarımızı gururla paylaşıyoruz. Öğrencilerimiz, 2023 YKS’de Türkiye derecelerine girerek ülke ortalamasına göre üst yüzdelik dilimlerinde yer almaya hak kazandılar. Tüm öğrencilerimizle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyoruz!

2023 YKS’de Türkiye geneli 183.sü olarak dereceye giren değerli öğrencimiz Fatih Eren’i yürekten tebrik ediyoruz!
2023 YKS’de Türkiye geneli 175.si olarak dereceye giren değerli öğrencimiz Taha Melih Gök’ü yürekten tebrik ediyoruz!

Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize de içtenlikle teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin azmi ve çalışkanlığı sayesinde daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Yolunuz daima aydınlık olsun!

2023 YKS’de Türkiye genelinde ilk 1000’de yer alan 9 öğrenci ve 17 Türkiye derecesiyle yıllardır değişmeyen başarı geleneğimiz devam ediyor! Ortadoğulular Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize sunduğumuz nitelikli ve kaliteli eğitimle merkezi sınavlarda akademik donanımlarını en iyi şekilde ortaya koymalarına destek olduk. Kitlesel ve bireysel başarılarıyla eğitim kurumlarımızı zirveye taşıyan öğrencilerimize gösterdikleri üstün başarılardan dolayı tebrik ediyoruz!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram